Држач на штекер, држач за кабел, удобен за употреба на повеќенаменски центри за дома за ленти за напојување
  • Неодамнешно

Држач на штекер, држач за кабел, удобен за употреба на повеќенаменски центри за дома за ленти за напојување

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Може да се залепи хоризонтално и вертикално, инсталирано според различни потреби, може лесно да се организира Две -во еден дизајн, погоден за складирање на ленти за напојување, приклучоци, приклучоци, жици, кабли за полнење, итн. 360 ° ротирачки дизајн, лента за напојување може да се постави под кој било агол, силна применливост, погодна за дома и канцеларија. Организаторот на штекерот, повеќенаменска инсталација, бесплатна инсталација на нокти, може директно да се залепи на чист wallид. Може да биде рана, а дополнителната нишка може да се рани и да се чува за да ја задржи просторијата уредна. Може да се залепи хоризонтално и вертикално, инсталирано според различни потреби, може лесно да се организира. Две -во еден дизајн, погоден за складирање на ленти за напојување, приклучоци, приклучоци, жици, кабли за полнење, итн. 360 ° ротирачки дизајн, лента за напојување може да се постави под кој било агол, силна применливост, погодна за дома и канцеларија. Организаторот на штекерот, повеќенаменска инсталација, бесплатна инсталација на нокти, може директно да се залепи на чист wallид. Може да биде рана, а дополнителната нишка може да се рани и да се чува за да ја задржи просторијата уредна. Организаторот на штекер, мулти -манжетна, инсталација без нокти, може директно да се залепи на чист wallид. Две -во еден дизајн, погоден за складирање ленти за напојување, приклучоци, приклучоци, жици, кабли за полнење, итн . Може да се залепи хоризонтално и вертикално, инсталирано според различни потреби, може лесно да се организира. Може да биде рана, а дополнителната нишка може да се рани и да се чува за да ја задржи просторијата уредна.

Item Type:
Socket Sticker
Material:
ABS
Weight:
Approx. 72g / 2.5oz
Product Size:
Approx. 14x4x2.3cm / 5.5x1.6x0.9in
Installation Method:
1. Wipe the wall clean:
2. Tear off the adhesive protective film:
3. Stick to the wall and press firmly:
4. Attach the power strip to the holder:
Suitable for smooth and flat material surfaces such as marble, ceramic tiles, glass, etc., dust dropping wall, wallpaper wall are not applicable:
Package List:
2 x Socket Sticker:
Note:
1. Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.: