Гуангминг-Организатор За Прибор За Јадење Држач За Зачини За Прибор За Јадење, Повеќенаменски Организатор За Сребрени Садови, Метален Сад За Кујнски Прибор, Со Одв?
  • Неодамнешно

Гуангминг-Организатор За Прибор За Јадење Држач За Зачини За Прибор За Јадење, Повеќенаменски Организатор За Сребрени Садови,

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Студија челик тело карактеристики 4 одвојува прегради Мали дупки на дното за одвод. Совршен организатор на маса за држење на вашите вилушки, лажици, салфетки, зачини, кујнски гаџети, шпатули, прибор, алатки и прибор за јадење. Рачно миење само со благ сапун и сушење. Големина : 19 х 13 х 14,5 см. Добредојдовте во нашата продавница, каде што можете да изберете од широк спектар на предмети.Висококвалитетното тенџере за складирање прибор изгледа одлично на работните површини карактеристики на производот одлично за држење на вашите многу користени дрвени лажици, шпатули и сл. изработени од висококвалитетно пеглање обложено со прав рачно со топол, сапунски воден дел од Колекцијата За складирање Во Живо пакетот вклучува : 1 прибор за јадење кади со хадл.