Овошен фиока за овошје со плочки со овошна лента за овошје, овошна плоча, керамичка закуска плоча накит сад за садови, чинија за складирање десерт, свадбена забава, ?
  • Неодамнешно

Овошен фиока за овошје со плочки со овошна лента за овошје, овошна плоча, керамичка закуска плоча накит сад за садови, чинија за складирање

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Многу погодни за ресторани, кафулиња, продавници за десерти и домови Има широк спектар на употреба и може да се користи за десерт, закуска, овошје, итн. Уникатниот дизајн на формата на був ја прави храната на плочата попривлечна. Широко се користи за лична забава, роденден, прослава, банкет, брак, церемонија на дипломирање, итн. Направена од добар керамички материјал, плочата е издржлива и практична за долготрајна употреба. Многу погодни за ресторани, кафулиња, продавници за десерти и домови. Има широк спектар на употреба и може да се користи за десерт, закуска, овошје, итн. Уникатниот дизајн на формата на був ја прави храната на плочата попривлечна. Широко се користи за лична забава, роденден, прослава, банкет, брак, церемонија на дипломирање, итн. Направена од добар керамички материјал, плочата е издржлива и практична за долготрајна употреба.