У-М Пулабо Трајни1 еез Роденденски Картички Подарок Скокачка Картичка Поздрав Среќен СО ПЛИК 3Д Картичка, Роденденска Честитка, На Отворено За Мажи, Жени, Момчиња &з?
  • Неодамнешно

У-М Пулабо Трајни1 еез Роденденски Картички Подарок Скокачка Картичка Поздрав Среќен СО ПЛИК 3Д Картичка, Роденденска Честитка, На Отворено За

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

3Д Картичката е погодна за сите прилики, вклучувајќи Роденден, Забава За Дипломирање, Свадба, Годишнина, Покана за Забава Големина : По преклопување : 10,5*14,5 См Прошири : 21*14,5 см. Ве молиме, потсетете се дека поради светлосните ефекти, поставките за осветленост / контраст на мониторот итн., може да има некои мали разлики во тонот на бојата на сликите и вистинската ставка. Чист хартиен производ, убава честитка за роденденот, исто така и за подароци на пари и ваучери. Пулабо Издржлив1 еез Роденденски Картички Подарок Поп-Ап Картички Честитки Среќен Роденден Со ПЛИК 3Д Картичка, Роденденска Честитка, Картичка На Отворено За Мажи, Жени, Момчиња И Девојчиња Супериорен Квалитет и Креативност. Роденденската картичка што се појавува е совршена за секого, користете ја како честитка или како покана ЗА роденденска забава3д Картичката е погодна ЗА СИТЕ прилики, вклучувајќи Роденден, Забава За Дипломирање, Свадба, Годишнина, Покана За Забава чист производ од хартија, прекрасна честитка за роденден, исто така за подароци од пари И ваучер Пакет Вклучувајќи 1.