Исценети 15 ролни Guzheng Tape Nail Tech додатоци за нокти додатоци за нокти, лента за прсти на прсти, инструмент лента за инструменти, преносен Guzheng лента за нокти за нокти за ?
  • Неодамнешно

Исценети 15 ролни Guzheng Tape Nail Tech додатоци за нокти додатоци за нокти, лента за прсти на прсти, инструмент лента за инструменти,

DEN 326.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПИПА лента за прсти- Одлична изработка и фини детали ја обезбедуваат нејзината популарност и издржливост Леплива лента за кинески Гуџенг- усвои материјали за лепило со висок степен, безбедни и за термин употреба. Додатоци за инструменти во Гуџенг. Завој за завиткување на прсти- лента со прсти во Гуџенг, лента за Гуџенг, лента за прсти за гитара, лента за инструменти, лента за нокти. PIPA лента за домаќинство- Функција : Чувајте ги избор или нокти цврсто за време на перформансите. Исечка лента со отпорна на нокти- усвојат материјали за лепило со висок степен, безбедни и за термин употреба. ПИПА лента за прсти- Одлична изработка и фини детали ја обезбедуваат нејзината популарност и издржливост. Леплива лента за кинески Гуџенг- усвои материјали за лепило со висок степен, безбедни и за термин употреба. Додатоци за инструменти во Гуџенг. Завој за завиткување на прсти- лента со прсти во Гуџенг, лента за Гуџенг, лента за прсти за гитара, лента за инструменти, лента за нокти. PIPA лента за домаќинство- Функција : Чувајте ги избор или нокти цврсто за време на перформансите. Исечка лента со отпорна на нокти- усвојат материјали за лепило со висок степен, безбедни и за термин употреба. Список на пакети 15 x ролни со карактеристики на ленти -Материјал : Леплива лента за нокти -Лепливоста е добра, лентата може да биде цврсто фиксирана, и лесно е да се раскине без да остави никакви преносни ленти за прсти.