Четка за шминка SYGJ, 12 парчиња професионална четка за шминка, поставена премиум синтетичка, вклучуваат фондации, сенка за очи, четки за шминка за контури, црвена Б.
  • Неодамнешно

Четка за шминка SYGJ, 12 парчиња професионална четка за шминка, поставена премиум синтетичка, вклучуваат фондации, сенка за очи, четки

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Премиум влакна : меко, без иритирачки, без пролеана, прав, крем, течност може да се меша, лесна за нанесување, не се грижите за влакната што испаѓаат за време на шминка Мултифункционален сет на четки за лице од 12 парчиња вклучува четки за очила, четки за мешање, четка за ајлајнер, четки за веѓи и четки за прикривање. Различни форми и големини на влакната ви овозможуваат да создадете разновиден стил на шминка. Мерки на претпазливост : Предложете четки за перење пред првата употреба. Исто така, пофалете ги чистејќи ги со нежен сапат најмалку еднаш месечно. Најдобро ќе ги чистите четките неделно ако ги користите четките секој ден. Идеално за подароци : Одлично и за почетници/ентузијасти и за професионален уметник бидејќи овие се лесни за употреба и супериорни по квалитет по прифатлива цена, целосен асортиман за да ви овозможи да ја задржите вашата шминка. Потсетник : Поради аголот на снимање и резолуцијата на дисплејот, може да има мала разлика во бојата, но разликата во бојата не е голема. Покрај тоа, ќе се обидеме да се потрудиме да ја направиме сликата во согласност со бојата на производот.

5cm:
Total length specification:
18.5cm
Applicable people:
general
Packing accessories:
12 Chinese red faux wool makeup brushes + golden flower bag
Reminder:
Due to manual measurement, there may be slight differences in size, but these differences are almost negligible.