6 Парчиња Дијамантска Датотека За Нокти Нерѓосувачки Челик Двојна Странична Датотека За Нокти Метална Датотека Тампон За Нокти Нокти За Нокти За Нокти За Салон И Д?
  • Неодамнешно

6 Парчиња Дијамантска Датотека За Нокти Нерѓосувачки Челик Двојна Странична Датотека За Нокти Метална Датотека Тампон За Нокти Нокти

DEN 1227.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Цврст материјал : овие дијамантски датотеки за нокти се изработени од нерѓосувачки челик со дијамантски снегулки, силни и издржливи за долготрајна употреба Пакетот вклучува : дојдете со 6 пакети датотеки за нокти од нерѓосувачки челик, доволно количество за да ги користите и споделите со семејствата или пријателите; Секоја датотека за нокти е прибл. 7 х 0,39 инчи, лесно се става во торба и се носи надвор кога патувате или имате службени патувања. Безбеден и двостран дизајн : овие челични датотеки за нокти имаат тркалезни врвови, двојни страни и удобни рачки, гризот на нив е доволно добар за да остави завршетоци на ноктите, помагајќи да се размачкаат и сјаат ноктите. Чувајте ги ноктите убави : овие датотеки за нокти во салонот се корисни за отстранување сортирајте паузи, груби рабови, чипс и направете ги вашите нокти да изгледаат убаво, тие можат да се мијат директно со вода за да бидат чисти. Широка употреба : овие метални датотеки за нокти се погодни за поднесување нокти, нокти на нозете, акрилни нокти и лажни нокти, исто така добри за дома, салон за убавина и салон за нокти користејќи, тие се вклопуваат и за мажи и за жени. Оставете добри впечатоци : овие челични датотеки за нокти можат да ви помогнат да се ослободите од сортирајте паузи, груби рабови, чипс, одржувајќи ги вашите нокти да изгледаат убаво и оставајќи добри впечатоци за другите.