36 Пакувања Галакси Кит Лигите, Партија Корист За Деца Девојки &засилувач; Момчиња, Возрасни, Нелепливи, стрес &засилувач; Анксиозност Олеснување, Влажни, Супер Мека ?
  • Неодамнешно

36 Пакувања Галакси Кит Лигите, Партија Корист За Деца Девојки &засилувач; Момчиња, Возрасни, Нелепливи, стрес &засилувач; Анксиозност Олеснување,

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

LARGE ГОЛЕМ 36 ПАКЕТ☀ Децата ќе мора многу изненадени од кутија исполнета со 36 парчиња Ѕвездена Мермерна Лигите, им даваат на децата магично чувство на вселената! AMAZING НЕВЕРОЈАТНИ УМЕТНОСТИ И ЗАНАЕТИ Best Најдобро За роденденски подароци, божиќни порибувања, училишни или карневалски награди, награди за учество во училница, тушеви за бебиња или трик за Ноќта на Вештерките или полнила за торби, реквизити за танцување, јајца Во недела На Велигден и центри за настани. ☀СУПЕР ЗАБАВА За ДЕЦА☀ Децата само ја сакаат играчката за лигите! Тоа навистина ги фасцинира. Ниту е течен, ниту цврст, може да се промени на многу начини и да ги забавува децата со часови. SOFT МЕК И НЕЛЕПЛИВ☀ стискајте, преклопете, тркалајте, извртувајте и пресечете го, што и да сакате да го направите тоа, прекрасен редуктор на стрес и вознемиреност, без да се држи до вашите раце или облека.