Организатор На Прибор за кабилок За Кујнски Фиоки Послужавник За Кујнски Прибор За Јадење Стапчиња За Јадење Решетка За Сушење Организатор На Кујнски Фиоки Со Кап?
  • Неодамнешно

Организатор На Прибор за кабилок За Кујнски Фиоки Послужавник За Кујнски Прибор За Јадење Стапчиња За Јадење Решетка За Сушење Организатор

DEN 239.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Кујнски Стапчиња За Јадење Одвод Кутија За Складирање Транспарентен Сад за Складирање Садови отпорни На Прашина Организатор Кујна Прибор За Јадење Вилушка Сад За Складирање Прибор Користење на висококвалитетно производство на пластичен материјал, фина изработка и невкусна хигиенска и здрава,. со капак, отпорен на прашина, а летечките инсекти нема да влезат, зголемена заштита за садовите, паметно исцедете ја водата, чувајте ги садовите суви,. Спречете го растот на микробиолошкиот.садови за чување садови. организатор на фиоки со капак. Организатор на пластичен прибор организатор на кујнски фиоки организатор на кујнски фиоки.прибор за јадење организатор. Опис Кутија За стапчиња За јадење Транспарентна Креативна Кутија За Складирање Прибор За Јадење Кутија За Одвод На Контејнери За Ресторани Карактеристики-Боја : Црна./Сина/Розова/Зелена/ - Материјал : Пластика.