Фабрички Стилски Фарови Пакет За Склопување со 9006 Комплет ЗА КОНВЕРЗИЈА НА ЛЕР Компатибилен Со Седан Од Хонда Акорд 4-Врата 08-12, Возачка И Патничка Страна, Црно Куќи?
  • Неодамнешно

Фабрички Стилски Фарови Пакет За Склопување со 9006 Комплет ЗА КОНВЕРЗИЈА НА ЛЕР Компатибилен Со Седан Од Хонда Акорд 4-Врата 08-12,

DEN 3341.12

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Qlug - n-Play Операција, Директна Завртка-На OE Фитинг или Замена За Акции Единица ; Носи Поинаков Изглед На Возилото Што Е Одлично За Шоу Употреба или Замена 9005 Висока 6000k Светло Во Боја. Фар (фар) е светилка прикачена на предниот дел на возилото за да го осветли патот напред. Перформансите на фаровите постојано се подобруваа во текот на староста на автомобилот, поттикнати од големиот диспаритет помеѓу дневните и ноќните сообраќајни жртви. Фаровите се една од најважните компоненти на вашето возило; тие ви овозможуваат јасно да го видите патот пред вас во текот на ноќта и во секое лошо време што може да се појави. Нашите фарови го надградуваат лицето на вашето возило со јасен стил и екстремен опсег.ЛЕД Светлата се многу поефикасни од нивните Халогени Колеги. Тие надвор ставаат повеќе светлина, додека генерираат помалку топлина и трошат помалку енергија.