УПКОХ 18 Парчиња Овошна Вилушка Вилушка За Скара Раклет Топла Тенџере Скара Фонтана Сирење Вилушка Овошни Вилушки Вилушки За Скара Вилушки За Повеќекратна Употреб?
  • Неодамнешно

УПКОХ 18 Парчиња Овошна Вилушка Вилушка За Скара Раклет Топла Тенџере Скара Фонтана Сирење Вилушка Овошни Вилушки Вилушки За Скара Вилушки

DEN 321.12

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

МЕТАЛНИ ОВОШНИ ВИЛУШКИ цврстата игла од нерѓосувачки челик ги држи прстите подалеку од топла храна со едноставно вметнување вилушка во храната ВИЛУШКИ за СИРЕЊЕ точката на врвот на вилушката за скара ги прави попогодни за јадење и друга храна. ВИЛУШКА за СКАРА производот има едноставен дизајн, но многу практичен за употреба, што ви дава добро искуство со користење. РАЖНИЧИ за ПИКНИК Мали и преносливи, лесни се за носење, погодни за многу прилики, како пикник, скара. СКАРА МЕСО ВИЛУШКА рачката е нелизгачка, мазна површина и компактна големина, лесна за употреба и складирање. Пакет Листа 18 х Вилушки За Сирење Карактеристики-Големина : 15, 00Х1, 20Х0, 70см/5, 89Х0, 47Х0 овошна фонду вилушка. - Вилушката ЗА СКАРА е мала и пренослива, а овие вилушки за топење сирење се лесни за носење кога излегувате држач за скара со месо. - Вилушката е добра алатка за употреба на топење на сирењето. Исто така погоден за овошје, закуска, десерт и други вилушки за сирење со цврста храна. - Материјал : вилушки за повеќекратна употреба од нерѓосувачки Челик - боја : виолетова алатка за потопување чоколадо - рачката изработена од добар материјал, која е ergономска и лесна за држење.