Ковчегот Притиснете На Ноктите Медиум, Џофај Мода Сини Омбре Лажни Нокти Со Дизајни, Лажни Нокти Со Лепак Еднократно, Стап На Ноктите За Жени Девојки, Акрилни Совет?
  • Неодамнешно

Ковчегот Притиснете На Ноктите Медиум, Џофај Мода Сини Омбре Лажни Нокти Со Дизајни, Лажни Нокти Со Лепак Еднократно, Стап На Ноктите За Жени

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【? Комплетот За Маникир За Печат Се-Во-Едно-комплетот содржи 24 парчиња притиснете на ковчегот за нокти, 1* датотека за нокти, 20* јазиче за лепило, 1* лепак за нокти, 5* пред-подлога, 1* туркач за кутикули и брошура со инструкции Набавете маникир сличен на салон без гел-лак и УВ ламби. 【? Висококвалитетен И Цврст Q-Целосна покриеност лажните нокти се изработени од висококвалитетен акрилен материјал и гел, парчињата нокти се многу силни и флексибилни, врвовите на парчињата нокти не се лесни за кршење. Кратките акрилни нокти имаат заштитна завршница со гел и се сјајни, така што гелот и моделот на површината на ноктите нема лесно да се истрошат дури и по повеќекратна употреба. Уметноста за нокти за повеќекратна употреба е одличен избор за домашна нега на нокти. 【? Природно и Удобно-Џофај Модни лажни нокти се дизајнирани според радијанот и дебелината на женските нокти. Дебелината на ноктевата плоча е умерена. Заострениот дизајн на кутикулите на вештачките нокти подобро одговара на работ на ноктите, ефектот е удобен и природен и нема да предизвика голем товар на креветот за нокти. 【? Добра Алтернатива На Салонските Нокти● - Лажни нокти со сино-виолетов градиент, многу едноставна и модерна, совршена алтернатива на салонските нокти.