Keanboll 2-пакет со каленски стаклен екран заштитник за Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10,4 инчи, ултра јасни и без бранови и без меур и намалување на отпорни на отпечатоци и прсти и отпор?
  • Неодамнешно

Keanboll 2-пакет со каленски стаклен екран заштитник за Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10,4 инчи, ултра јасни и без бранови и без меур и намалување

DEN 152.96

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Компатибилен со уредите : Заштитник на екранот за 2022-2020 Samsung Galaxy Tab S6 Lite 104 инчен таблет, ве молиме двојно проверете го моделот на уредот за да избегнете да го купите погрешниот! Лесно за инсталирање и без меур. Следете ги вклучените упатства за работа и ќе добиете совршен ефект, нема остатоци од остатоци на вашиот лаптоп дисплеј кога ќе го отстраните. 9 H Високо издржлив отпорен на гребење.5d заоблен раб, заштитете ги прстите од повреда и олеофобична обвивка за да ги намалите смартните на екранот и отпечатокот. Ултра-чиста 99,9% екстремна јасност ја зачувува оригиналната осветленост на екранот и дебелина од 0,15мм, зачувајте го вашето искуство за гледање. Список на пакување : Заштитник на стаклото на екранот x2, пакет комплет за монтирање на екран, ако имате какви било прашања, ве молиме слободно контактирајте со нас, ќе дадеме се од себе за да ве направиме задоволни. Компатибилен со уредите : Заштитник на екранот за 2022-2020 Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 инчен таблет, ве молиме двојно проверете го моделот на уредот за да избегнете да го купите погрешниот! Лесно за инсталирање и без меур. Следете ги вклучените упатства за работа и ќе добиете совршен ефект, нема остатоци од остатоци на вашиот лаптоп дисплеј кога ќе го отстраните. 9 H Високо издржлив отпорен на гребење.5d заоблен раб, заштитете ги прстите од повреда и олеофобична обвивка за да ги намалите смартните на екранот и отпечатокот. Ултра-чиста 99,9% екстремна јасност ја зачувува оригиналната осветленост на екранот и дебелина од 0,15мм, зачувајте го вашето искуство за гледање. Список на пакување : Заштитник на стаклото на екранот x2, пакет комплет за монтирање на екран, ако имате какви било прашања, ве молиме слободно контактирајте со нас, ќе дадеме се од себе за да ве направиме задоволни.