Памучна Салфетка за Вечера 16 х 16 Инчи Темно Сива, Комплет од 12 Салфетки Со Рабови Со Рабови Мека Издржлива Дневна Употреба Комплет Салфетки За Кујнска Ткаенина, Сал?
  • Неодамнешно

Памучна Салфетка за Вечера 16 х 16 Инчи Темно Сива, Комплет од 12 Салфетки Со Рабови Со Рабови Мека Издржлива Дневна Употреба Комплет Салфетки

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ткаенина Од Памучна Мешавина со Сатен Финиш Ткаат Што Им Дава Мека Мазна Текстура на Овие Платнени Салфетки Елегантни Рабови со Рабови, скроени со дарежлив раб и заклучени агли, овие салфетки за мешавина од памук дојдоа во вредносно Пакување од 12 Парчиња со димензии 16 на 16 инчи. Повеќенаменски Салфетки-Овие салфетки за вечера не се корисни само за настани или деловни поставки, туку се одлични и за домашните поставки може да ги користите како салфетки за хотели, салфетки за свадбени приеми, салфетки за ресторани, салфетки за банкет и салфетки за забави! Помага за редизајнирање на украсите за вечера веднаш. Произведени со користење на совршена мешавина од памук и сатенска завршница ткаење шема која дава мека мазна и сјај текстура. Секоја салфетка е внимателно исечена и зашиена со дарежлив раб што доаѓа во вашиот избор на повеќе бои и големини за избор. Направете Добредојдени Вибрации : Платнените салфетки се одличен начин да ја направите вашата трпезариска маса добредојдена со прекрасни салфетки овие лесно се мијат. Можете да ги најдете соодветните Салфетки од достапни бои кои ќе бидат соодветни на вашата маса крпи подлоги или прстени за салфетки за целосен ефект.