Слама Спин Четка Кофа Систем, 360 Врти Лесно Кат Четка Подот Чистење Систем Тоа Продолжена Должина Прилагодливи Рачка Влажни Или Сува Употреба На Дрвени Предмети Пл?
  • Неодамнешно

Слама Спин Четка Кофа Систем, 360 Врти Лесно Кат Четка Подот Чистење Систем Тоа Продолжена Должина Прилагодливи Рачка Влажни

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

● Системот за Чистење четка има флексибилна рачка,нема истурање, нема шок и нема оштетување на подовите ●Со дејството на предење, вашите раце никогаш не мора да ја допираат главата за џогер!. € 360 ротирачки џогер и кофа систем со моќна деконтаминација. ● 360 Спин Четка телескопската рачка е изработена од издржлив нерѓосувачки челик, тежок, дебел во дијаметар и потрајни. ●Магичната вртлива џогера 2-во-1 користи ergономска педала за ротирање и испирање на вишокот вода. Исто така, може да се турка нагоре и надолу за да се исцеди џогерот. Можете да бидете сигурни дека кофата нема да се лизне. ● Системот за Чистење четка има флексибилна рачка,нема истурање, нема шок и нема оштетување на подовите. ●Со дејството на предење, вашите раце никогаш не мора да ја допираат главата за џогер!. € 360 ротирачки џогер и кофа систем со моќна деконтаминација. ● 360 Спин Четка телескопската рачка е изработена од издржлив нерѓосувачки челик, тежок, дебел во дијаметар и потрајни. ●Магичната вртлива џогера 2-во-1 користи ergономска педала за ротирање и испирање на вишокот вода. Исто така, може да се турка нагоре и надолу за да се исцеди џогерот. Можете да бидете сигурни дека кофата нема да се лизне. Чувајте ги рацете без нечистотија, а иновативниот систем за директно перење и сушење го олеснува миењето и стискањето.Дизајнирана со ротација од 360 степени, главата за џогер може лесно да се ракува и се вклопува во мебел и агли. Бравата ви овозможува да се прошири на чист прозорец.Ротирачката Џогера од 360 Степени има флексибилна пластична рачка, нема истурање, нема шок и нема оштетување на подовите, главата За џогер од Микрофибер работи одлично влажно или суво.