Случај ЗА Паричник ЗА SAMSUNG Galaxy A32 5G, Мултифункционален Патент Кожа Магнетен Џебен Паричник Случај Отстранлив Флип Заштитен Капак Со Држач За Слотови За Картички И Р?
  • Неодамнешно

Случај ЗА Паричник ЗА SAMSUNG Galaxy A32 5G, Мултифункционален Патент Кожа Магнетен Џебен Паричник Случај Отстранлив Флип Заштитен Капак Со

DEN 383.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●2 Во 1 Совршен Комбиниран дизајн ● куќиштето на паричникот може совршено да се расклопи или монтира заедно, кои се многу различни и погодни за употребаИнтимен дизајн на ремен за вкрстено тело, е најдобриот избор за живот и патување.Забелешка : Само компатибилен Со Samsung Galaxy A32 5 G. € Мултифункционален Паричник случај 12 картичка слотови, 3 пари слотови, 1 патент паричник, Ќе Ви Овозможи да носат повеќе картички, пари,паричка, семејство photo.To задоволете ги вашите потреби надвор цел ден. поудобно за вашиот живот и работа. ●Магнетен Заден Капак ● Кога ќе го ставите куќиштето на мобилниот телефон во магнетниот заден капак, тој ќе биде цврсто фиксиран,но прилично лесен за откачување, а магнетот нема да влијае на употребата на мобилни телефони, кредитни картички и така натаму. тенок случај со магнетски грб и добро функционира со држач за монтирање на автомобил(не вклучува)кога ќе ги одделите паричникот и куќиштето. ●Прецизни Исечоци И Штанд За Удари. Исклучителните исечоци нудат полесен пристап до сите порти, копчиња, сензори и камера на вашиот телефон.Ова куќиште за телефон со дизајн на функцијата на штандот, што е погодно за гледање ТЕЛЕВИЗИЈА, видео и прелистување на интернет. €Висок Квалитет Q ретро стп кожните материјали ја прават оваа кутија за паричник удобна за допир и зафат. овој случај на паричник ќе ви даде дополнителни овластувања на личноста и шармот. Исто така, тоа би бил убав подарок за вашиот љубовник, вашето семејство и вашите пријатели. Samsung Galaxy a32 5 G монтажни паричник случај се идеални за оние кои сакаат да патуваат светлина без тотирање околу гломазна wallet.