SOLUSTRE 1 КОМПЈУТЕР Виси Countertop Додатоци Десктоп Бела Стакло Пиво Полица Железо Фрижидер За Кабинетот Држач Фрижидер Метал Решетката Кујна Оставата Чајната Кујна Бар ?
  • Неодамнешно

SOLUSTRE 1 КОМПЈУТЕР Виси Countertop Додатоци Десктоп Бела Стакло Пиво Полица Железо Фрижидер За Кабинетот Држач Фрижидер Метал Решетката

DEN 291.04

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Железо Држач за железно Пиво : Изработен од квалитетен материјал, не е лесен за ' рѓа и издржлив. Полица За Пиво во фрижидер : за држење конзерва со сода, конзерва за пиво, конзерва за кокс и. Решетка За Пијалоци во фрижидер : Фина изработка, има убаво носивост. Полица за пиво : Изработена од квалитетен материјал, не е лесна за ' рѓа и. Организатор на метално Пиво : убав помошник за вашиот фрижидер да го одржува чист и уреден. Пакет Листа 1 х Карактеристики на решетката за пиво-убав помошник за вашиот фрижидер за да го одржува чист И уреден Кујнски Лавици за Вино. - Бар, клуб, кујна, дневна соба, канцеларија и други места Жица Пиво Носителот. - Изработен од квалитетен материјал, не е лесен за ' рѓа и издржлив држач за пијалоци. - Боја : Бели Висечки Лавици За Вино. - Големина : 33 х 31 х 11,5 см/ 12,99 х 12,2 х 4,52 инчи складирање вино. - Материјал : организатор на Железно пиво шише. - за држење конзерва со сода, конзерва за пиво, конзерва за кокс и сл метални полици за складирање.