Кабилок Мини Храна Тркалезни Тави За Торта Тркалезни Тави За Торта 2 Парчиња Стаклена Купола Торта За Торта Стојат Со Стаклена Купола Послужавник За Торта Со Купол?
  • Неодамнешно

Кабилок Мини Храна Тркалезни Тави За Торта Тркалезни Тави За Торта 2 Парчиња Стаклена Купола Торта За Торта Стојат Со Стаклена Купола

DEN 698.56

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ШТАНД ЗА ПРИКАЖУВАЊЕ СИРЕЊЕ : керамички и стаклен материјал, што не е лесно да се деформира или ТРКАЛЕЗНИ ШТАНДОВИ за КЕКСИ : овошната чинија е по употреба и може да се користи повеќекратно. СТАКЛЕНА ПОКРИВКА ЗА КУПОЛА ЗА ХРАНА : Погодна За излети на отворено, забава, кујни, ресторани, банкети, забави итн. СЕРВЕР ЗА ЧИНИИ ЗА ТОРТА : дизајнот е едноставен, убав и практичен, удобен и разноврсен и може добро да ви послужи. ШТАНД ЗА ПРИКАЖУВАЊЕ ТОРТА : Нашите производи ја поседуваат способноста за абење и отпорност, издржлива за употреба. Список на пакети 2 х Послужавник за Торта (Со Капак ) Карактеристики-може да се користи како дисплеј за торта, држач за кекси, штанд за десерти, бонбони или сервирајте за овошје. - Материјал : Керамика, Големина на стакло : 15, 00Х15, 00Х10, 50см/ 5, 89Х5, 89Х4, 13 инчи - Боја : Бело - Нашите производи ја поседуваат способноста за абење и отпорност, издржлива за употреба. - Совршен за свадби, забави, роденденска забава или какви било други настани.