Жици За Гитара Д ' Адарио - Жици За Електрична Гитара НИКСЛ-НИКСЛ1046-Незаменлива Јачина , Стабилност На Подесување , Подобрен Среден Опсег - За Гитари Со 6 Жици - 10-46 Ред?
  • Неодамнешно

Жици За Гитара Д ' Адарио - Жици За Електрична Гитара НИКСЛ-НИКСЛ1046-Незаменлива Јачина , Стабилност На Подесување , Подобрен Среден Опсег

DEN 207.52

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПРЕМИУМ ЖИЦА ЗА ГИТАРА-Никслите се нашите премиум необложени електрични жици, кои обезбедуваат незаменлива јачина и стабилност на подесување, плус подобрен среден опсег ИСЕЧЕТЕ ЈА МЕШАВИНАТА-врвната челична обвивка обложена со никел што се користи За Никсли обезбедува нагласен одговор на фреквенцијата во опсег од 1 - 3,5 k Hz, така што добивате поголемо присуство и крцкање за да ја пресечете смесата. ОСТАНУВА ВО СКЛАД, посилната технологија За Извртување НА Жици - Фузија гарантира дека жиците НА електричната гитара НИКСЛ остануваат во склад 131% подобро од стандардните жици, додека жицата На челичното јадро НА ЊУЈОРК ги прави до 40% посилни-свиткани два цели чекори повисоко, жиците НА НИКСЛ се уште се на помалку од 75% од нивната точка на кршење. ЗАРАБОТИ НАГРАДА ПОЕНИ - никсл жици доаѓаат со код кој ќе може да се регистрирате За да заработите Играчи круг поени. ИЗРАБОТЕНИ во сад-никсл електрични жици за гитара се направени во САД—привлечени од нашите строги спецификации во нашиот производствен капацитет Во Њујорк. Жиците НА ГИТАРАТА Д ' Адарио НИКСЛ ќе се наведнуваат понатаму, ќе пеат погласно и ќе останат во склад подобро од која било жица што сте ја свиреле претходно.