Кристален Ѓердан За Жени, Приврзок Од Кристален Ѓердан Од Дрво На Животот, Вистински Лековит Кристал Со Енергија, Природен Шестоаголен Накит Од Кварц Од Скапоцен К?
  • Неодамнешно

Кристален Ѓердан За Жени, Приврзок Од Кристален Ѓердан Од Дрво На Животот, Вистински Лековит Кристал Со Енергија, Природен Шестоаголен Накит

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?●Спецификација●Приврзок За Кристална Точка : 40мм*12мм Тежина : околу 14гр. Синџир На Ѓердан : 24 инчи (60см). Материјал : природен кристален камен и нерѓосувачки челик. ?●Природен Кристал€вистински кристали приврзок, ја апсорбира негативната енергија на луѓето за ослободување промовирање на емоционална благосостојба. ?€Занаетчиска Рачна Работа ● Рачно изработеното дрво На Животот симболизира мудрост, заштита, сила, распродажба,просперитет,убавина и откуп. ?●За Жени Подарок}Исклучителна Кадифена Торба и Кутија За Накит За Спакувани Овој Кристален Приврзок Ѓердан. ?●Професионална услуга●ако имате какви било прашања, ве молиме контактирајте не, ние ќе ви одговориме во рок од 24 часа. Дрвото на животот собира чиста кристална енергија, убав и чист накит што можат да го носат и мажи и жени.