Абаодам САМ Фото Фото Табла Трпезарија Маса Декор Колаж Рамка Канцеларија Биро Декорации Сублимација Дипломирање Фото Рамка Празно Дипломирање Присутни Албум Љу?
  • Неодамнешно

Абаодам САМ Фото Фото Табла Трпезарија Маса Декор Колаж Рамка Канцеларија Биро Декорации Сублимација Дипломирање Фото Рамка Празно Дипломирање

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

СУБЛИМАЦИЈА КОЛАЖ рамка Изработени Од врвен материјал за време и издржлива употреба Додавање на повеќе атмосфера на дипломирањето партија. Оваа град декорација е дома, канцеларија и дипломирање партија маса украси. СУБЛИМАЦИЈА ПАРИЧНИК сублимација празна фото рамка централните делови се направени од безбеден материјал кој нема лесно да се деформира и цврсто на масата. ТАБЕЛА СУБЛИМАЦИЈА рамка Изработени Од врвен материјал за време и издржлива употреба. Додавање на повеќе атмосфера на дипломирањето партија. РАМКА ЗА СЛИКА ЗА ПРЕНОС НА ТОПЛИНА ОВАА рамка ЗА сублимација НА сублимација МОЖЕ ДА БИДЕ САМОСТОЈНА СО фотографија за постдипломски студии за да создаде празнична и радосна атмосфера. САМОСТОЈНА ФОТО РАМКА Сублимација Рамка ЗА Слика НАПРАВИ Сам Фото Рамка Фината Изработка Обезбедува Јасно Печатење На Шаблони и Дизајн На Деликатни Детали, Практични за Употреба. Пакетот Вклучува Карактеристики на Фото-Рамка за Сублимација 1 х-Големина : 18, 00Х15, 00Х0, 50см/7, 07Х5, 89Х0 украс за сублимација. - Материјал : Вештачки одбор празно чеша-Боја : бел град САМ занаети-сублимација празно фото рамка централни делови се направени од безбеден материјал кој нема да се деформира лесно, и цврсто на маса партија материјали. - Оваа град декорација е совршена за декорации на маса за дома, канцеларија и дипломирање. - Класичниот дизајн го прави овој украс поуникатен и попривлечен, креативен дизајн, ја обезбедува неговата издржливост и практичност декоративен декор за сублимација на маса.