ПРОФЕСИОНАЛНИ Салонски Пинцети Со Лесна Рачка За Ножици, НАЈДОБРИ ПРЕЦИЗНИ Пинцети За Веѓи Мажи/Жени; ПРЕНОСЛИВА алатка За Убавина За Влакна На лицето, Вродена Кос?
  • Неодамнешно

ПРОФЕСИОНАЛНИ Салонски Пинцети Со Лесна Рачка За Ножици, НАЈДОБРИ ПРЕЦИЗНИ Пинцети За Веѓи Мажи/Жени; ПРЕНОСЛИВА алатка За Убавина

DEN 120.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ќе ВИ се допаднат овие пинцети за ВЕЃИ со Лесна Рачка за Ножици, Совршен Отстранувач На Веѓи, Алатки За Убавина За Жени и Мажи Голема Прецизност за Веѓите, Влакна на Лицето, Вродена Коса, Фина Коса, Црни Точки, ракотворби и многу повеќе ПИНЦЕТИ ЗА ЛЕСНО ПАТУВАЊЕ. Extraistion lestope explouse карактеристики лесен зафат и совршена напнатост за оптимална удобност и контрола за да можете лесно и удобно да ги пинцетите влакната. 100% Задоволство На Купувачот Висококвалитетен Модел НА КЕРТИС : 57ЦЦ боја : СРЕБРЕНА ГОЛЕМИНА : Должина : 3,2" Ширина : 2,5" прибл. ПРАКТИЧНИ ГОЛЕМИНИ ЗА СЕКОГАШ ДА ГИ ПОНЕСЕТЕ СО ВАС!!. Како ДА СЕ Користи откако Ќе ја лоцирате несаканата коса, фатете ги врвовите на пинцетата закосени под агол од 25 Степени и притиснете го телото на пинцетата, повлекувајќи се во насока на раст на косата. Услуга 100% Задоволство И Гаранција За Враќање На Парите. ЗАДОВОЛСТВОТО НА КЛИЕНТИТЕ Е МНОГУ ВАЖНО ЗА НАС! Сакаме ДА ГО ИМАТЕ најдоброто МОЖНО ИСКУСТВО. Ако имате какви било прашања, Слободно Контактирајте Не, со задоволство ќе ви помогнеме! Овој производ Е 100% ГАРАНЦИЈА ЗА КВАЛИТЕТ!. Ова се пинцетите што ГИ ЧЕКАВТЕ. тие зграпчуваат тенки или дебели влакна нема проблем! Тие всушност ја вршат работата!!! Обликувајте ГИ ВАШИТЕ ПРЕКРАСНИ ВЕЃИ ДЕНЕС!!! Лесно ЗА ДРЖЕЊЕ 100% Задоволство На Купувачот високопрецизно лесно дејство на зафат ги отстранува најтешките влакна брзо И ефикасно Професионална должина на салонот, Професионален Квалитет, Бренд #1 Во Мексико За Мажи и Жени Погодни За Индивидуална и Професионална Употреба.! ФУНКЦИЈА : пинцетите се погодни за отстранување на несаканите Влакна на лицето/ веѓите/ Лицето, Вродена Коса, Фина Коса, Митесери и многу повеќе.