Брзинометар за велосипед, Прецизен Брзинометар За Велосипедски Велосипед Компјутерски Код За Планински Велосипед Табела Водоотпорна Механичка Километража За Во?
  • Неодамнешно

Брзинометар за велосипед, Прецизен Брзинометар За Велосипедски Велосипед Компјутерски Код За Планински Велосипед Табела Водоотпорна Механичка

DEN 252.32

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

МЕХАНИЧКА КИЛОМЕТРАЖА : Механичка километража, не бара батерија, лесна за употреба, прецизно мерење ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ МАТЕРИЈАЛИ : Брзинометар За Велосипеди Изработен од квалитетни материјали, цврст и издржлив, водоотпорен, погоден за употреба на сите временски услови. ШИРОКО ПРИМЕНА : Велосипедски Компјутер Погоден за 26 инчи, 27,5 инчи, 28 инчи, 29 инчи велосипеди. Лесен за инсталирање. МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН : Километражата ви овозможува да ја знаете вкупната километража, една километража,МИЛЈИ на ЧАС, што е многу погодно и лесно за носење. КОПЧЕ ЗА РЕСЕТИРАЊЕ : Кога треба да ги исчистите тековните податоци, можете да го користите копчето за ресетирање на брзинометарот за возење велосипед. МЕХАНИЧКА КИЛОМЕТРАЖА : Механичка километража, не бара батерија, лесна за употреба, прецизно мерење. ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ МАТЕРИЈАЛИ : Брзинометар За Велосипеди Изработен од квалитетни материјали, цврст и издржлив, водоотпорен, погоден за употреба на сите временски услови. ШИРОКО ПРИМЕНА : Велосипедски Компјутер Погоден за 26 инчи, 27,5 инчи, 28 инчи, 29 инчи велосипеди.