Комплети за сликање на дијаманти за дијаманти Jawecci Gnomes за возрасни, комплетни комплети за сликање на вineубените гноми, дијамантски дијаманти, DIY 5D дијамантски слика?
  • Неодамнешно

Комплети за сликање на дијаманти за дијаманти Jawecci Gnomes за возрасни, комплетни комплети за сликање на вineубените гноми, дијамантски

DEN 127.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

DIY чекорите на комплетите за дијамантска уметност се едноставни, без оглед на возраста и вештината, само уживајте во забавата да бидете вистински уметник Сликарството со дијаманти од 5Д може да ви помогне да доживеете чувство за достигнување, способност и упорност да култивираат трпеливост. Дијамантската уметност е добро искуство за врзување за семеен проект, можете да уживате во DIY занает со деца, loversубовници и родители. Подобрете го расположението и здравјето. Може да доживеете популарен обичен животен стил со семејството и пријателите. Тоа е добро за душата и создава посилна врска. Кога ќе завршите со занаетчиството, ќе се чувствувате задоволни и горди. Сега можете да го користите како украс за да го осветлите вашиот дом. Се надевам дека ве инспирираше и можете да создадете повеќе уметнички дела. Getе добиете】 Секој комплет за сликање на дијаманти доаѓа со сè што ви треба за да започнете! Пенкало за апликација и 1 фиока за држење дијаманти. 【Целосна вежба и големина】 Монистата ја покриваат целата слика за сликање на дијаманти и ја прават сликата повеќе сјајна. Забележете дека целосното сликарство со дијаманти не ја вклучува рамката.8inch е целата големина на платно, вклучувајќи празен простор. 【Јасни симболи】 Лесно за читање броеви и букви. Боите се светли и живописни, убава слика. Нашите слики со дијаманти се сите рачни дизајн, вратете ја оригиналната слика колку што е можно повеќе. 【Додадете радост во животот】 DIY Gem Painting може да ја подобри практичната способност, да го намали стресот и да ги олесни емоциите, да доживеете чувство на достигнување, да ја зајакнете самодовербата и да култивирате трпеливост, погодно за возрасни, постари лица и деца. 【Повеќе дијаманти】 Ние нудиме дополнителни 30% вежби за секоја боја, дијамантската уметност е лесна за употреба и добро се држи без дополнителна помош. Ако комплетот за сликање на дијаманти што сте го добиле исчезнатите дијаманти или алатки, ве молиме контактирајте не со е -пошта навреме, ние ќе повторно издадеме замена или целосна наплата за вас во рок од 24 часа.