Артибетер Голем Комплет За Кофа За Клизма Комплет За Клизма Против Повратен Проток Комплет За Чистење Клизма Комплет Пластична Кофа За Клизма За Чистење На Дебело?
  • Неодамнешно

Артибетер Голем Комплет За Кофа За Клизма Комплет За Клизма Против Повратен Проток Комплет За Чистење Клизма Комплет Пластична Кофа За Клизма За

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

РАЗЛИЧНИ ВИДОВИ СОВЕТИ И ЛЕСНИ ЗА ПРОМЕНА - - - може да добиете долга млазница за клизма, кратка млазница за клизма и долга цевка за дебело црево за еднократна употреба Овој комплет за чанти за клизма вклучува 3 вида и вкупно 6 совети што ќе ви дадат опција за избор. Сите совети се, добро за телото на клиентите. Сите тип на поврзување на врвот е навој за завртки за лесно менување. МЛАЗНИЦА ЗА КЛИЗМА СО ВИСОКА ПЕРФОЕМАНСА - - - овој комплет за кофа за клизма Има Долга Цевка За Дебелото Црево, а долгата цевка за дебелото црево се препорачува како подобра алтернатива на нормалните млазници за клизма. Може да помогне да се испорача течноста повисоко во дебелото црево за подобро чистење. - ДОКАЗ ПОКРИТИЕ - - - кога оваа кофа за клизма е покриена, може да се прелее вода и да падне кога го користите овој комплет за клизма. Исто така, оваа кофа за клизма со капак може да ја загрее клизмата за кафе. ЦЕЛОСНО ТРАНСПАРЕНТНА - - - Оваа кофа за клизма е целосно транспарентна и има ознака за прикажување на јачината на звукот. Клиентите можат точно да знаат колку течност се користи. БЕЗБЕДНОСЕН МАТЕРИЈАЛ - - - Оваа кофа за клизма е изработена од МЕДИЦИНСКО ОДДЕЛЕНИЕ, бпа и фталати бесплатен ПП. Дизајниран За Американските здравствени стандарди. Ова црево е силиконско црево. Опис РАЗНИ ВИДОВИ СОВЕТИ & ЛЕСНО СЕ МЕНУВА - - - може да добиете долга млазница за клизма, кратка млазница за клизма и долга цевка за еднократна употреба. Овој комплет за чанти за клизма вклучува 3 вида и вкупно 6 совети што ќе ви дадат опција за избор.