ШИРДУ Монтесори Играчки за 1 и 2 Години, Мултифункционален Автомобил За Играчки Во Овоштарник, Игра Со Загатки За Сортирање И Броење Големина, Моркови Жетва Развојн?
  • Неодамнешно

ШИРДУ Монтесори Играчки за 1 и 2 Години, Мултифункционален Автомобил За Играчки Во Овоштарник, Игра Со Загатки За Сортирање И Броење Големина,

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Избрано квалитетно дрво, силно и издржливо Играчки по мазно полирање, мазна и деликатна површина, внимателно се грижи за рацете на децата. Големината на додатоци и боја помине кпсс стандарди за безбедност. Децата над 1 година можат да го користат со доверба. Дрвена Овоштарник количка *1. Дрвена основна плоча *1. Магнетски зајак *1. Овошје парче * 12. Слатки Црви *10. Развијте фини моторни вештини. Развијте координација рака-око. Подобрете ја способноста за логично размислување. Научете форми и бои. Развијте способности за индексирање. Развијте комуникациски вештини. [Мултифункционална Количка За Овоштарници] мултифункционалната количка за овоштарници вклучува паметно дизајнирани предмети, вклучувајќи зајаче, 8 моркови, 10 слатки црви и 12 парчиња овошје наредени на автомобил-играчка. Можете да играте со моркови, зајаци, инсекти и да играте игри како што се собирање овошје или игри со колички. Со овие играчки може да се извршат повеќе активности кои ќе ги израдуваат бебињата. Погоден е за девојчиња и момчиња на возраст од 3-5 години. [Детски Едукативни Играчки] Нашите играчки Монтесори се одличен избор за 2-4-годишни деца од предучилишна возраст. Со различни интересни игри, можете да вежбате моторни вештини на бебиња над 18 месеци, да развиете координација рака-око, овошје, способност за препознавање боја и форма. Исто така, ќе ги научи децата да складираат, класифицираат, решаваат проблеми и други животни вештини. [Безбедносен Материјал и Исклучителен Дизајн] дрвените играчки се дизајнирани со полирани рабови, насликани со нетоксична боја на база на вода и имаат големи честички што даваат извонреден изглед.