Штитови За Пиксели 6а Паричник Случај, Отстранлив Магнетни Трајни Случај Паричник со Картичка Носителот &засилувач; Рачен Ремен, [Вегетаријанска Кожа] Заштитни Фол?
  • Неодамнешно

Штитови За Пиксели 6а Паричник Случај, Отстранлив Магнетни Трајни Случај Паричник со Картичка Носителот &засилувач; Рачен Ремен,

DEN 223.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Компатибилен само Со Google Pixel 6a-Брилијантна целосна покриеност на врвна рачно изработена синтетичка кожа со армирано шиење за да се обезбеди издржливост и квалитет отпорен на удари Внатрешниот случај е направен од прецизно формиран цврст ТПУ кој е удобен и зафатен. Случај ЗА ПИКСЕЛ 6А - СЛОБОДНИ РАЦЕ КИКСТЕНД-цврста функција за кикстенд за практично гледање филм или тајминг на лице со пријателите. КАРАКТЕРИСТИКИ НА ПАРИЧНИКОТ-Вклучува основни слотови за вашите фотографии, картички и готовина! 3 Држач За Картички + 1 слот за готовина и силен клип за магнетно затворање за дополнителна безбедност и задржување. 2-ВО-1 ДИЗАЈН-хибриден флип паричник случај стил за крајна погодност. Вклучува надворешен премиум кожен паричник надворешност и мека внатрешна кутија ТПУ. Совршена кабриолет функција за едноставно отстранување и употреба на штандот. Лесен пристап до сите контроли и карактеристики : прецизни исечоци за звучници, камера, порти и копчиња. МАТЕРИЈАЛ-Изработен од врвна вештачка кожа за стил на превртување, чувство на рака од врвно одделение 2. ДИЗАЈН - прецизно исечете ги отворите за да овозможите целосен пристап до сите функции на вашиот телефон 3. ТЕЛЕФОНСКИ СЛУЧАИ НАПРАВЕНО ЕДНОСТАВНО! - Работи прекрасно со повеќето телефонски додатоци и додатоци.