Alfatron ALF CAM100 HD Веб Камера со 1080p, Агол На Снимање Со Широк Опсег Од 120 Степени, Компатибилност Со Зумирање, Лесен приклучок, Прилагодлив Објектив И Многу Повеќе За Совр?
  • Неодамнешно

Alfatron ALF CAM100 HD Веб Камера со 1080p, Агол На Снимање Со Широк Опсег Од 120 Степени, Компатибилност Со Зумирање, Лесен

DEN 319.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

РАБОТА ОД КАДЕ било-можете да се вклучите во секое време, со речиси секој софтвер Алф-КАМ100 е компатибилен со софтвер за видео состаноци, вклучувајќи зум, Скајп и Wechat. ЕДНОСТАВНИ ОПЕРАЦИИ-Скоро секој може да го користи ова, што се чини дека е поретка и поретка работа да се каже за технологијата во денешно време. Едноставно приклучете ГО USB И подготвени сте да одите. ПАМЕТЕН РЕЖИМ НА ВИСИ-Во ред е ако случајно или намерно ја монтирате камерата во насока што не е од десната страна нагоре, бидејќи камерата може да открие нагоре од надолу. Веб-камерата автоматски ќе открие дали камерата е монтирана наопаку или од десната страна нагоре и соодветно ќе го прилагоди потокот на видео-сликата. ПРИЛАГОДЛИВ ОБЈЕКТИВ - ќе можете да ја поставите најдобрата можна рамка и да се поставите за успех со оваа механички прилагодлива леќа, која е совршена за флексибилни прилагодувања на аголот.