ЕВТИНИ Преносни Неопренови чанти За шминка за жени, Мали Торбички За Патување со торбичка за шминка, Сите Чанти За Спојка За Паричник За Паметни Телефони, Торбичка ?
  • Неодамнешно

ЕВТИНИ Преносни Неопренови чанти За шминка за жени, Мали Торбички За Патување со торбичка за шминка, Сите Чанти За Спојка За Паричник За Паметни

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ИЗДРЖЛИВ МАТЕРИЈАЛ : мек полиестерски материјал и живописни печатени кеси за шминка, исто така површината е водоотпорна на нашата козметичка кеса МОДЕН ДИЗАЈН : Нашата чанта за шминка прифаќа 3Д печатење, а има и видови слатки, елегантни, смешни, прекрасни мали козметички кеси по ваш избор. ДОБРА ГОЛЕМИНА : 7,2 инчи х 4,2 инчи х 0,78 инчи. Лесно носете козметички алатки за шминкање како кармин, сенка за очи или комплет за бричење за мажи, поставете четка за шминка од 7 инчи и кармин од 5 инчи. ОДГОВАРА : ШМИНКАВА торба за шминка одговара на жени за патување, бизнис, организатор на домашни предмети или други излегувања, покрај тоа, таа е совршена ставка за секоја сезона цела година. АПЛИКАЦИЈА : не Само што е едноставна патент торба, исто така е функционална торба за шминка, козметичка торба, торба за организатор на патувања.Идеален за патување,одмор,теретана,кампување, организација на бања и активност на отворено.