Заштитник на жицата UPKOCH 4PCS ZZIPS Електричен кабел за патент на жица, копирање на ракави за неопренови кабел Организатор за управување со кабел за управување со кабел ?
  • Неодамнешно

Заштитник на жицата UPKOCH 4PCS ZZIPS Електричен кабел за патент на жица, копирање на ракави за неопренови кабел Организатор за управување

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Y Кабел- Едноставно соберете ги каблите заедно, завиткајте го кабелот за прибиен ракав околу нив Може да ги организира и прикрие неуредните жици. Врските со кабел за еднократна употреба можат да бидат за организирање кабли, прицврстување или правење маркери. Ракави на кабел за кабли- Карактеристики и безбеден материјал, флексибилен, и што може да се перат. Покрив за завиткување на жицата- направена со неопрена, има многу предности на висока истегнување и мазна рачка, доказ за тресење и важен. Ги штити каблите од деца, џвакаат миленичиња и сообраќај на нозе. Тоа го прави вашиот животен и работен простор да изгледа поорганизиран. Кабелски ракави- ракавите на кабелот се издржливи и овозможуваат комбинирање на ракавот, што е корисно за поголемите кабли. Wireица ракав- домашни канцеларии, работилници, уредување на просторот зад вашиот центар за забава. Y Кабел- Едноставно соберете ги каблите заедно, завиткајте го кабелот за прибиен ракав околу нив. Може да ги организира и прикрие неуредните жици. Врските со кабел за еднократна употреба можат да бидат за организирање кабли, прицврстување или правење маркери. Ракави на кабел за кабли- Карактеристики и безбеден материјал, флексибилен, и што може да се перат. Покрив за завиткување на жицата- направена со неопрена, има многу предности на висока истегнување и мазна рачка, доказ за тресење и важен. Ги штити каблите од деца, џвакаат миленичиња и сообраќај на нозе. Тоа го прави вашиот животен и работен простор да изгледа поорганизиран. Кабелски ракави- ракавите на кабелот се издржливи и овозможуваат комбинирање на ракавот, што е корисно за поголемите кабли. Wireица ракав- домашни канцеларии, работилници, уредување на просторот зад вашиот центар за забава.