ДОИТОЛ Нерѓосувачки Челик Сад За Мешање Сад Од Нерѓосувачки Челик Двослојни Изолирани Чинии За Супа Метални Анти-есенски Задебелени Чинии За Ужина За Деца Деца До?
  • Неодамнешно

ДОИТОЛ Нерѓосувачки Челик Сад За Мешање Сад Од Нерѓосувачки Челик Двослојни Изолирани Чинии За Супа Метални Анти-есенски Задебелени Чинии

DEN 194.88

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Изработен од врвен материјал од нерѓосувачки челик со исклучителни детали, овој сад е прекрасно снабдување со храна Погоден за ориз, тестенини, десерт, кујна храна и други повеќе. Совршен декоративен сад за складирање храна за семејни собири, забави, прослави, хотели и ресторани итн. Садот се одликува Со Јапонски стил, симпатичен дизајн, мултифункционален и квалитетен. Прекрасниот изглед и фината изработка ја обезбедуваат неговата популарност и корисност. Изработен од врвен материјал од нерѓосувачки челик со исклучителни детали, овој сад е прекрасно снабдување со храна. Погоден за ориз, тестенини, десерт, кујна храна и други повеќе. Совршен декоративен сад за складирање храна за семејни собири, забави, прослави, хотели и ресторани итн. Садот се одликува Со Јапонски стил, симпатичен дизајн, мултифункционален и квалитетен. Прекрасниот изглед и фината изработка ја обезбедуваат неговата популарност и корисност.