Garmin vivoactive 4S, Помала Големина GPS Паметен Часовник, Карактеристики Музика, Следење На Енергијата На Телото, Анимирани Вежби, Сензори За Пулсни Вол, Розово Злато Со Бел?
  • Неодамнешно

Garmin vivoactive 4S, Помала Големина GPS Паметен Часовник, Карактеристики Музика, Следење На Енергијата На Телото, Анимирани Вежби, Сензори

DEN 3199.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ги следи вашите нивоа на енергија, Пулсен Вол (ова не е медицински уред и не е наменет за употреба при дијагностицирање или следење на која било медицинска состојба), дишење, менструален циклус, стрес, сон, проценето срце, хидратација и многу повеќе Лесно преземајте песни на вашиот часовник, вклучително и плејлисти Од Spotify, music или Deezer (може да бара премиум претплата со давател на музика од трета страна) и поврзете се со слушалки (продадени одделно) за слушање без телефон. Снимете ги сите начини за движење со повеќе од 20 претходно вчитани ГПС и спортски апликации во затворен простор, вклучувајќи јога, трчање, пливање и многу повеќе. Добијте лесни за следење, анимирани тренинзи веднаш на екранот на часовникот, вклучувајќи сила, кардио, јога и Пилатес. Одговара на зглобовите со обем од 110-175 милиметар. Траење на батеријата : до 7 дена во режим на паметен часовник; до 5 часа ВО ГПС и музички режим. Персонализирајте го вашиот часовник со илјадници бесплатни лица за часовници, апликации и додатоци од нашата продавница За КОЕФИЦИЕНТ на ИНТЕЛИГЕНЦИЈА За Поврзување. Гармин Плаќаат бесконтактно решение за плаќање (не сите земји и платежни Мрежи се подобни) ви овозможува да платите за купувања со вашиот часовник.