АБОФАН 60 Еез Силиконски Послужавник За Јајца Чаши За Појадок Чаши За Јајца Чаша За Поддршка На Јајца За Варено Јајце База За Домаќинство Силика Гел Држач За Јајца Д?
  • Неодамнешно

АБОФАН 60 Еез Силиконски Послужавник За Јајца Чаши За Појадок Чаши За Јајца Чаша За Поддршка На Јајца За Варено Јајце База За Домаќинство

DEN 507.04

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Организатор на кујнски Јајца : чашата за јајца е направена од силиконски материјал, со добра флексибилност, не е лесно да се искине, многу издржлив Држач За Јајца : ?Симпатичен и креативен дизајн, не само што може да биде како влечење чаша за јајца, туку и совршена декорација на масата. Јајце Штанд : Со светла боја и шик и симпатичен изглед, тие се убави, а исто така можат да бидат како украси За Велигденски јајца. Декоративна Чаша Со Јајца : ловокрадецот со јајца е изработен од силикон со врвен квалитет на храна, . Безбедна е и машината за миење садови. Чаша за поддршка на јајца : Вклучува 12 држачи за чаши за јајца во светли живописни бои. Големина : 5, 00Х5, 00Х4, 00см/1, 97Х1, 97Х1, 57ин. Пакет Листа 5 парчиња x 12x Држачи За Чаши За Јајца Карактеристики-Боја : Избрани чаши за пржени јајца Во Боја-Големина : 5, 00 X5, 00 X4, 00cm/1, 97 X1, 97 X1 јајца држи штанд. - Материјал : држач За силиконски јајца за варени јајца-чашата за јајца е направена од силиконски материјал, со добра флексибилност, не е лесно да се искине, многу издржлив држач за пилешко јајце. - На Велигден, можете да ги користите овие чаши со јајца за да ги држите велигденските јајца, за да ја декорирате вашата трпезариска маса, а на вашите деца многу ќе им се допадне чашата за ловокрадци со јајца. - Симпатичен и креативен дизајн, не само што може да биде како влечење чаши за јајца, туку и совршена декорација на масата чаши за вриење јајца.