Longway 1,7oz 50ml козметички крем за козметички крем со шише со шише со големина на диспензерот за полнење на контејнери/шише за пумпа за патувања за шампон (пакет од 6, за?
  • Неодамнешно

Longway 1,7oz 50ml козметички крем за козметички крем со шише со шише со големина на диспензерот за полнење на контејнери/шише за

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Добро дизајнирани : Овие диспензери за шишиња без воздушно пумпа се дизајнирани без сламки за да останат посвежи подолго, да го зголемат нивниот рок на траење и да спречат оксидација на козметиката и растот на бактериите Капаците не се кревки : капачето на шише за пумпа за лосион за патувања е направено од 100% без БПА како пластика, елегантен и здрав. Капаците можат да останат на добро. Дури и ако случајно го испуштите, капакот нема да попушти. Одлично за санитација на рацете : Мини шишиња за пумпа за лосион се совршени за основа, серуми, креми, навлажнувачи, санитатор за раце, лосиони за светлина или предмети за нега на кожата. Идеално за пакување Домашни подароци за убавина. Травел и ТСА бара : сите пластични шишиња за патувања без вакуумска пумпа се произведуваат во просторијата за чистење за да се обезбеди хигиена и одобрена големина на ТСА да го направат погодно за да ја носите авиокомпанијата.