Маска за ноќта На вештерките, Маска За Облик На Череп Од Смола Уникатна Унисекс Маска За Косплеј За Ноќта На Вештерките Костим За Забава Маска За Лице Реквизити Дек?
  • Неодамнешно

Маска за ноќта На вештерките, Маска За Облик На Череп Од Смола Уникатна Унисекс Маска За Косплеј За Ноќта На Вештерките Костим За Забава Маска

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Висококвалитетни Материјали●маската е изработена од висококвалитетни материјали, цврсти и издржливи, не лесно деформирани по повторна употреба, за да се обезбеди максимална цврстина и издржливост и долг работен век ●Еластична Лента●површината има еластична лента, прилагодувањето на должината е погодно и флексибилно. Без разлика дали сте возрасен или дете, со голем или мал обем на главата, можете да ја користите оваа маска, која е многу удобна за носење. ●Професионално Производство●маската на Черепот За Ноќта на Вештерките е професионално произведена и секое парче е строго контролирано. Ги исполнува строгите стандарди за контрола на квалитетот и има голема сигурност. ●Широк Спектар На Апликации●маските За Скелет се специјално дизајнирани за Ноќта на Вештерките, Карневалот, Велигден, забави со фенси фустани, играње улоги, тематски забави и други прилики. Тоа е многу практични реквизити и украси, кои можат да ви ја донесат празничната атмосфера што ја сакате. `+Идеални Подароци Оваа маска ја сакаат возрасните и децата. Неговиот уникатен изглед го прави совршен избор за играње партиски улоги. Може да се користи како добар подарок за забави со маски или какви било други собири на роднини и пријатели, додавајќи чувство на мистерија. ●Висококвалитетни Материјали●маската е изработена од висококвалитетни материјали, цврсти и издржливи, не лесно деформирани по повторна употреба, за да се обезбеди максимална цврстина и издржливост и долг работен век. ●Еластична Лента●површината има еластична лента, прилагодувањето на должината е погодно и флексибилно. Без разлика дали сте возрасен или дете, со голем или мал обем на главата, можете да ја користите оваа маска, која е многу удобна за носење. ●Професионално Производство●маската на Черепот За Ноќта на Вештерките е професионално произведена и секое парче е строго контролирано. Ги исполнува строгите стандарди за контрола на квалитетот и има голема сигурност. ●Широк Спектар На Апликации●маските За Скелет се специјално дизајнирани за Ноќта на Вештерките, Карневалот, Велигден, забави со фенси фустани, играње улоги, тематски забави и други прилики.

Item Type:
Halloween Mask
Material:
Resin
Weight:
Approx. 720g / 25.4oz
Size:
Approx. 26.8cm / 10.6in
Product Use:
This mask is liked by children and adults, such as Christmas, Halloween, Carnival, Easter, and all activities, can come in handy.
Package List:
1 x Mask:
Note:
1. Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.: