Алиенс #1 рачка за парокард за шише со вода од хидро колба - издржлив кабел за кабел за опстанок на носачот со безбедносен прстен и карабинер - се вклопува шишиња со ш?
  • Неодамнешно

Алиенс 1 рачка за парокард за шише со вода од хидро колба - издржлив кабел за кабел за опстанок на носачот со безбедносен прстен

DEN 191.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

- широко компатибилност : одговара на шишиња со широки уста за бренд - хидро колба, takeya, едноставна модерна, налгене Компатибилен со 12oz, 16oz, 18oz, 20oz, 24oz, 32oz, 40oz шишиња и 64oz насадувачи. Белешка : Не е компатибилен со Hydro Flask 2. ✽stylish, уникатен изглед и заштита : Овие одлични сопственици на паракорд е изработен од високо квалитетен и издржлив 550 + 350 воен степен најлон Паракорд. Над 28 избор на боја. Изберете ја вашата омилена боја свој стил!. - Идеал за спортови во затворен и отворен простор : Оваа рачка за шише со вода е совршен носител на колба за пешачење, кампување, јога сесии и други активности во затворен и на отворено. Со металниот карабинер за дополнителна фиксација на ранецот, велосипедот, јажето итн. Нема потреба да се залепувате, испуштајќи ги или легнете вашите скапи шишиња со вода. Survival Survival Survival во дивината : Со повеќе алатки за опстанок на полето, компаси, флинти, свирки, тоа ќе го однесе вашето патување полесно и побезбедно.