Четка ЗА Чистење НА Оџакот КУЛАКО, Комплет За Чистење На Отворот за Канали со 9/18 Најлонски Прачки, со 1/2 Глави На Четки За Камин/Вентилација За Сушење/Канализациона ?
  • Неодамнешно

Четка ЗА Чистење НА Оџакот КУЛАКО, Комплет За Чистење На Отворот за Канали со 9/18 Најлонски Прачки, со 1/2 Глави На Четки За Камин/Вентилација

DEN 972.64

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ефикасно Безбедно : Користете ја оваа четка за чистење на опасната влакненца, прашина и други пелети што се натрупуваат во цевката и отворот за сушење, што може да ги подобри работните перформанси на машината за сушење и да избегне прегревање што резултира со пожар Редовното отстранување на влакната е единствениот начин да се спречи запалување на машината за сушење. Заштедете Ги Вашите Пари : вреди да купите и да вложите напор ако не сакате да потрошите над 100 долари за компанија за чистење канали за да го стори тоа за вас кога ќе го купите нашиот Комплет за Чистење канали за Сушење. Висококвалитетен комплет за чистење цевки, главата на четката е изработена од мек и издржлив најлонски материјал, силен и не е лесен за уривање, тој е идеална алатка за чистење.Со својата компактна големина, тој е лесен и пренослив, што ви овозможува да заштедите време и напор при чистење и може да се користи во различни ситуации со голема практичност. Подобрете Ја Ефикасноста На Фен Воринмг : По користењето на оваа четка за чистење на наталожената влакненца и прашина во отворот за сушење, каналот и издувната порта. Има двојно поголем проток на воздух и само еден циклус беше се што беше потребно. Удобна И Брза Инсталација : Лесна за употреба и ракување, поврзете повеќе прачки за да ја проширите покриеноста. Прачката е флексибилна и може совршено да се наведнува низ тие тешки канали. Погоден за метални канали и оџаци од тули со различни дијаметри и форми. Четка за Чистење оџаци, Комплет За Чистење На Отворот за Канали со 9/18 Најлонски Прачки, со 1/2 Глави На Четки За Камин/Вентилација За Сушење/Канализациона Цевка/Аспиратор/ Димна Хауба/Димни Спецификации : Тип На Ставка : Четка За Чистење На Цевки Спецификации За Глава На Четка : Материјал : Најлон Боја : црн дијаметар : 100мм/4 инчи секоја должина : 40мм/1,6 инчи секоја тежина : 50g/0,1 Lb Секоја Спецификации за прачки : должина : 410mm/16 Инчи секоја тежина : 35g / 0,08 Lb Секоја Употреба На Четка : Таа Е Погодна За Лесно Чистење И Отстранување На Прашина.