Петсола преносен таблет камин затворен оган јама од оган бетонски сад сад на отворено топло домашно биро за горилник за десктоп во спална соба новогодишен фестива?
  • Неодамнешно

Петсола преносен таблет камин затворен оган јама од оган бетонски сад сад на отворено топло домашно биро за горилник за десктоп во спална соба

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Камин : Преносен камин без чад може да се користи во затворено или на отворено, со модерна декорација Преносен : лесен и лесен за транспорт, погоден за биро, канцеларија, дневна соба, центри за маса, трпезариска маса итн. Таблет пожарна јама : Оваа едноставна и елегантна преносна оган јама има траен резервоар за не'рѓосувачки челик и капаци, цементен материјал. Големина : 13,5cmx9cm/5. Со капаци : Брз и лесен за употреба со, лесен за светло и гаснење. Камин : Преносен камин без чад може да се користи во затворено или на отворено, со модерна декорација. Преносен : лесен и лесен за транспорт, погоден за биро, канцеларија, дневна соба, центри за маса, трпезариска маса итн. Таблет пожарна јама : Оваа едноставна и елегантна преносна оган јама има траен резервоар за не'рѓосувачки челик и капаци, цементен материјал. Големина : 13,5cmx9cm/5. Со капаци : Брз и лесен за употреба со, лесен за светло и гаснење. Опис : - камин : Преносен камин без чад може да се користи во затворено или на отворено, со модерна декорација.

- Material:
Stainless Steel, Cement
Size Chart:
13.5cmx9cm/5.31inchx3.54inch:
Package Includes:
1 Tabletop Fire Pit:
Note:
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.: