3 парчиња мачки и був дијамантски сликарство кожен обележувач поставува 5Д обележувачи на уметност со дијаманти со тасели и алатки Rhinestone DIY за деца за возрасни Поче?
  • Неодамнешно

3 парчиња мачки и був дијамантски сликарство кожен обележувач поставува 5Д обележувачи на уметност со дијаманти со тасели и алатки Rhinestone

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Она што го добивате】 : getе добиете 3 различни стилови на обележувачи за сликање на дијаманти DIY; 3 Tassel и 3 сет на алатки 【Информации за големината】 : Секоја ознака за уметност PU Fore Chare мери приближно.3 x 2,4 инчи, соодветна големина како обележувач за сите видови книги. 【Висок квалитет на материјал】 : Нашите обележувачи за сликање на дијаманти за дијаманти се изработени од PU кожа материјал, мала тежина и сигурен квалитет со rhinestones, тврд, сјаен, не е лесен за избледување или кршење, може да ви служи долго време. 【Уникатен подарок за DIY】 DIY Diamond Sainting Saftiction Kit ќе биде најдобриот подарок за нашите пријатели и семејство. Тоа е прифатлива и сите знаат како да направат DIY сликарство, само ставете ја соодветната боја на неговиот број или знак. 【Најдобра услуга за клиенти】 Броевите и симболите се јасни и лесни за читање. Нашиот комплет за сликање со дијаманти вклучува дополнителни 30% дијамантски мушка. Можеме да ви испратиме бесплатна боја ако пропуштивте каква било боја. Не грижи се и само уживај во својата забава. 【Она што го добивате】 : getе добиете 3 различни стилови на обележувачи за сликање на дијаманти DIY; 3 Tassel и 3 сет на алатки. 【Информации за големината】 : Секоја ознака за уметност PU Fore Chare мери приближно.3 x 2,4 инчи, соодветна големина како обележувач за сите видови книги. 【Висок квалитет на материјал】 : Нашите обележувачи за сликање на дијаманти за дијаманти се изработени од PU кожа материјал, мала тежина и сигурен квалитет со rhinestones, тврд, сјаен, не е лесен за избледување или кршење, може да ви служи долго време. 【Уникатен подарок за DIY】 DIY Diamond Sainting Saftiction Kit ќе биде најдобриот подарок за нашите пријатели и семејство. Тоа е прифатлива и сите знаат како да направат DIY сликарство, само ставете ја соодветната боја на неговиот број или знак.

Color:
as picture shows
Size:
approx. 21 x 6 cm/ 8.27 x 2.37 inches
Style:
animal theme
Package Includes:
 
4 x Beaded bookmarks :
4 X Tassel :
4x Diamond painting tool (Mud, Pen, Tray, Crystal diamonds) :
DIY Diamond painting production steps:
 
1.Open the box and check the diamond draw special tools.:
2.View the diamond color, arranged in order of coding.:
3.Apply a proper amount of diamond adhesive to the pen, stick the corresponding diamond.:
4.According to the corresponding color code stick the diamond onto the corresponding canvas.:
Note:
Please allow a little error on the size due to manual measurement.:
The color might exist slightly difference due to different displays.: