BESPORTBLE 1 Пар Зимски Затоплувачи На Колена Еластични Ракави За Колена Термичка Заграда За Колена Нога Потопло Задебелено Колено Поддржува Влошки За Колена За Скијањ?
  • Неодамнешно

BESPORTBLE 1 Пар Зимски Затоплувачи На Колена Еластични Ракави За Колена Термичка Заграда За Колена Нога Потопло Задебелено Колено

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

90% памук/10% вискоза НАДВОРЕШНА ЗАГРАДА За КОЛЕНА Погодна За возење велосипеди, трчање, играње кошарка и други спортови. ЛАДНО ВРЕМЕ ЗАЕДНИЧКИ РАКАВ Хуманизиран дизајн, така што луѓето не се лесни да паднат дури и во трчање. ЗАШТИТНИК на РАКАВОТ на КОЛЕНОТО материјалот е удобен, погоден за просторија за климатизација и секое место што се чувствува доволно ладно за употреба, а не затнат. Кадифен РАКАВ За КОЛЕНА Фина изработка и го прават овој пар загради за колена издржливи и. Постари КОЛЕНО ЗАШТИТНИК само-загреан дизајн, униформа на сите страни, удобно и не тесни, така што ќе немаат чувство наondство во носење. Описова е заграда за колена, која е произведена со врвен материјал, доволно издржлив и практичен за употреба. Разумен дизајн на притисок може ефикасно вашите колена. Пријателски за кожата, еластичен, густ, топол, мек и удобен за одржување на колената и нозете топли во студено време.Карактеристики-Боја : Како Што Е Прикажано; - Материјал : Кадифен, еластична ткаенина; - Големина : 45, 00Х10, 00Х3, 00см; - Хуманизиран дизајн, така што луѓето не се лесни да паднат дури и во трчање.