BLMIEDE 2pc Квадратни Транспарентни Херметички Тегла Свежо Чување Кутија Кујна Жито Складирање Тегла Закуска Сушено Овошје Складирање Тегла Оставата Чајната Кујна Ск?
  • Неодамнешно

BLMIEDE 2pc Квадратни Транспарентни Херметички Тегла Свежо Чување Кутија Кујна Жито Складирање Тегла Закуска Сушено Овошје

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Херметичките Контејнери Ја Одржуваат Храната Свежа-Дизајнирана Со Цврста Заптивка, Овие Пластични Контејнери За Складирање Имаат Два Херметички Капаци Со Странично заклучување Кои Безбедно Ги Запечатуваат Овие Контејнери Со Брашно, Заштитувајќи Ја Вашата Храна Од Оксидација на Воздухот и Помагајќи Ви Да Ја Одржувате Храната Секогаш Сува И Сува Свежа Осигурајте Се Дека Капакот Е Правилно Нареден И Лесно Се Затвора. Контејнерот За Складирање Е Изработен Од Пластика И Нема Чуден Пластичен Мирис. Транспарентната Кутија За Складирање е Доволно Издржлива за да Види Што Има Внатре Во А.Овие Херметички Контејнери За Складирање Храна Се Наредени За Да Се Минимизира Просторот, Така Што Овие Пластични Кујнски Контејнери Поефикасно Ќе Го Користат Секој Сантиметар Простор во Вашиот Домашен Кујнски Фрижидер или Шкаф. Ова Ви Помага Да Ја Организирате Вашата Кујна И Простор За Оставата, Чајната Кујна. Овие Кујнски Контејнери За Складирање Се Идеални За Складирање На Разновидна Сува Храна И Материјали За Печење Како Брашно, Шеќер, Ориз, Житарици, Чипс, Житарици, Грав , Закуски, Тестенини, Кафе И Чај. Прекрасно Спакуван, Овој Комплет Контејнери За Житни Култури Е Идеален Подарок За Пријателите Или Семејството. Добредојдовте Подарок. Контејнерот За Брашно И Шеќер Може Да Се Користи Не Сами, Туку И Како Подарок За Пријателите И Семејството.