AIRSEE На ПОЛНЕЊЕ 30000 ВРТЕЖИ Во МИНУТА Електрична Вежба За Нокти Професионална Пренослива Машина За Е Датотеки За Акрилни Нокти Бела + Кутикула Од Волфрам Карбид За Ак?
  • Неодамнешно

AIRSEE На ПОЛНЕЊЕ 30000 ВРТЕЖИ Во МИНУТА Електрична Вежба За Нокти Професионална Пренослива Машина За Е Датотеки За Акрилни

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Вежба За нокти] Професионална Мултифункционална : Дизајнирана со 6 парчиња различни метални битови и високо прилагодливи 3000-30000 ВРТЕЖИ во МИНУТА Ниска топлина, низок шум, ниски вибрации. Моќен и доволно мазен за природни акрилни нокти, гел-лак натопи во прав нокти, како и отстранување на мртвата кожа на кутикулите, калусите. Професионален и за домашна и за салонска употреба, за резба, гравирање, рутирање, мелење, острење, брусење, сечење, полирање, дупчење и совршен за брусење нокти за миленичиња. [Вежба за нокти] ПОЛНЕЊЕ И Безжична, Попаметна Брзина и ЛЦД-Дисплеј На Батеријата : се полни околу 2 часа и континуирана употреба до 10 часа без кабел. Опремен со паметен Лцд-Дисплеј, кој може јасно да покаже соодветни ВРТЕЖИ во МИНУТА за избор и точен преостанат капацитет на батеријата за полнење. [Вежба За нокти] Пренослив И Лесен Дизајн : Дизајниран Со висококвалитетна рачка од алуминиумска легура, низок шум, ниски вибрации, тивок оган за ракување, погоден и безбеден за употреба. Убедливо за носење наоколу. [Дупчалка За нокти] Бренд : КОЛИЧИНА НА ВОЗДУШНО ГЛЕДАЊЕ : 1 Парче Боја : Сребрена Грубост : Средно Стебло : 3/32" Насока : Лева Рака И Десна Рака Корисник : Искусен, Технологија за Нокти. [Вежба За нокти] Материјал : Волфрам Карбид : Изработен од најквалитетен волфрам карбид ОД ЈГ6Х одделение, која цврстина и цврстина се повисоки од другите, што ја прави дупчалката за нокти отпорна на висока температура, абење, корозија и свиткување, што ќе обезбеди издржливост за долготрајна употреба.