Ханабас Кутија Висечки Организатор За Складирање Фиоки За Складирање Фиоки За Корпи За Складирање Преграда За Дозер За Памук Гаќи Организатор Решетка За Складира?
  • Неодамнешно

Ханабас Кутија Висечки Организатор За Складирање Фиоки За Складирање Фиоки За Корпи За Складирање Преграда За Дозер За Памук Гаќи Организатор

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

пластика Кутија За Складирање чорапи : Складирање Под мрежа, мрежа нешто, поставување класификација, оваа кутија за складирање е безбедност и здравје. Висечки Организатор На Плакарот : организатор за складирање на ѕидови оваа кутија за складирање е добро изработена од врвни и цврсти материјали, безбедна и практична за трајно користење на времето. СПАЛНА соба : ОРГАНИЗАТОР НА ФИОКИ ЗА ДОЛНА ОБЛЕКА : може да складира многу работи со голем капацитет, како што се чорапи, долна облека, градници, гаќи,. Организатор на ѕидни Чорапи : може да го направи вашиот плакар добро организиран и уреден, што е најдобриот избор за складирање дома. Решетка за Складирање чорапи : ДЕЛИТЕЛ НА ФИОКИ ЗА ПЛАКАРИ : оваа висечка кутија за складирање долна облека е лесна за закачување во спална соба за домаќинство, студентски дом. Список на пакети 1 х Карактеристики На Кутијата За Складирање Долна Облека-Големина : 36,00Х10, 70Х8, 30см/14, 15Х4, 21х3 Контејнер за Складирање. - Материјал : пластични разделувачи за виси долна облека-Боја : фиоки За бело складирање-може да складира многу работи со голем капацитет, како што се чорапи, долна облека, градници, гаќи итн Држач За Ѕидни Чорапи. - Оваа кутија за складирање е едноставна во дизајнот, но практична е за употреба, што ќе ви даде фантастично искуство за користење кутии за складирање плакари.