Кисангел Штанд За Мотоцикли Кука за Количка 4 парчиња Количка За Количка Расадник Виси Држач За Торби За Чанти Закачалка За Количка Стер Пелена За Бебиња Куки За Ку?
  • Неодамнешно

Кисангел Штанд За Мотоцикли Кука за Количка 4 парчиња Количка За Количка Расадник Виси Држач За Торби За Чанти Закачалка За Количка Стер Пелена

DEN 251.52

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

полиестер ВИСЕЧКИ КУКИ нашата повеќенаменска кука се вклопува на многу колички за бебиња, колички за џогери и комбинации на носачи за доенчиња. ШЕТАЧ ЗАКАЧАЛКА тоа помага да се намали товарот на шопинг кога се грижи за бебето во исто време. КУКИ за ПРИТИСКАЊЕ Обезбедете лесна адаптација и прицврстување на рачката за притискање на кочијата за бебиња. КУКИ ЗА КОЛИЧКИ Погоден За различни стилови на колички за бебиња, колички за чадори, колички со висок пејзаж и количка за пазарење. РАСАДНИК ТОРБА ДРЖАЧ Ако вашата количка има рачка, овие куки ќе се вклопат, исто така погодни за рачка за велосипед или рачка за мотор. ВИСЕЧКИ КУКИ нашата повеќенаменска кука се вклопува на многу колички за бебиња, колички за џогери и комбинации на носачи за доенчиња. ШЕТАЧ ЗАКАЧАЛКА тоа помага да се намали товарот на шопинг кога се грижи за бебето во исто време. КУКИ за ПРИТИСКАЊЕ Обезбедете лесна адаптација и прицврстување на рачката за притискање на кочијата за бебиња. КУКИ ЗА КОЛИЧКИ Погоден За различни стилови на колички за бебиња, колички за чадори, колички со висок пејзаж и количка за пазарење. РАСАДНИК ТОРБА ДРЖАЧ Ако вашата количка има рачка, овие куки ќе се вклопат, исто така погодни за рачка за велосипед или рачка за мотор. Пакетот Вклучува 4 х куки за шетач Информации Куки За Столчиња куките имаат силна носивост, носат торби за пазарење, пелени и дневни написи.Шетач Закачалка 61Х0.Кука за мотор Покрај тоа, овие куки работат добро и на инвалидски колички.Куки за Бебешки Превоз-Погодни За различни стилови на колички за бебиња, колички за чадори, високи колички за пејзажи и количка за пазарење.