Прстен за вознемиреност за жени, S925 Стерлинг Сребрен фиџгет ringsвони за прстен за вртење на анксиозност со монистра, прстен за олеснување на стресот, прстени за врте?
  • Неодамнешно

Прстен за вознемиреност за жени, S925 Стерлинг Сребрен фиџгет ringsвони за прстен за вртење на анксиозност со монистра, прстен за олеснување на

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

S925 Стерлинг Сребрен фидгет прстен : Кога имате проблем да се концентрирате на работа, училиште, состаноци или медитација, фиџет прстен Помош за олеснување Вашето вклопување и вознемиреност Вклучени прстени за големина на вознемиреност : 5мм / 6мм / 7мм / 8мм / 9мм / 10мм. Избор на повеќе големина, погоден за сите да носат. Стерлинг сребрени материјали : прстенот на вртливата на фитгет направен од S925 Стерлинг сребро, не згаснува или 'рѓа, овие ѓердани се без никел и без олово; Безбедно за кожата, никогаш не грижете се за вашата кожа да стане зелена. Дизајн и придобивки : Едноставен, но сепак привлечен сребрен прстен, во кој има десет сребрени мониста. Мониста се вртат и лизгаат слободно околу деликатниот опсег за да создадат свои уникатни и постојано менување на обрасците. Водениот, но задоволувачки чин на вртење што ви се врти прстен околу прстот, може да ви даде тивок момент на мир секогаш кога ви треба.