Универзалниот Далечински Управувач На ТВ Року Работи Со Целата Вградена ТЕЛЕВИЗИЈА Року. TCL/Hisense/Hitachi/Haier/RCA/Филипс/Lg / Елемент/Sanyo. Не работи Со Року Плеер и Року Стап!!
  • Неодамнешно

Универзалниот Далечински Управувач На ТВ Року Работи Со Целата Вградена ТЕЛЕВИЗИЈА Року. TCL/Hisense/Hitachi/Haier/RCA/Филипс/Lg

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

(Тв спецификација) далечинскиот управувач работи за Сите Телевизори Року, вклучувајќи ГИ И Телевизорите TCL/ Hisense/ Hitachi/ HAIER/ RCA /Filips/ LG/ Element/ Sanyo ROKU (Карактеристики на далечински клуч) 4 копчиња за кратенки за Нетфликс, Прашка, Хулу и за ваша погодност. Далечинскиот управувач има копче ЗА вклучување НА ТВ и Копчиња За Јачина на Звук. Максималното растојание за работа е нагоре 25 стапки. Времето НА одговор на ТВ е помалку од 0,1 секунда. Тоа е совршена замена за вашиот стар далечински УПРАВУВАЧ НА ТВ Року. (Лесен за употреба). (Висококвалитетен материјал). ПРВОКЛАСНИТЕ СТОМАЧНИ МУСКУЛИ и силициумот не само што го прават далечинскиот управувач да се чувствува удобно, туку и го прават издржлив. ВНИМАНИЕ : далечинскиот управувач не работи Со Играчот Року и стапот Року. Потребни се 2 ААА батерии, батериите не се вклучени.