Душо Џејн Продолжување На Трепките Држач За Полица За Перници, Полици За Прикажување На Алатки За Шминка, Организатор На Алатки За Перница За Продолжување На Трепк?
  • Неодамнешно

Душо Џејн Продолжување На Трепките Држач За Полица За Перници, Полици За Прикажување На Алатки За Шминка, Организатор На Алатки За Перница За

DEN 575.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Прикажи Организатор На Акрилни Алатки За Шминка] - - Работете удобно и ефикасно со нашата полица за перници за трепки : 2 единици за полици и 2 области за складирање на реликвии одозгора за да ги одржите сите ваши производи при рака додека се врзувате ● [Држач за Полица за Продолжување на трепките] - - Дизајниран За употреба на продолжување на трепките. Може да постави перница за продолжување на трепките, овој потпирач за глава за спиење за грлото на матката совршен за употреба во домашен салон и уникатен подарок За Денот На Мајките или Денот на Вљубените. # [Практичен лесен и компактен, многу лесен за поставување на креветот за убавина.Со пинцети стојат, многу корисни за безбедно ставање на алатки. - Изработен од висококвалитетен акрилен материјал, издржлив и практичен. Дополнителен допир на луксуз за клиентот и вашиот работен простор слично за семејни салони и салони за убавина.