Допрете Ги Моите Дрвја Јаворов Сируп Хидрометар-Допрете Ги Моите Дрвја Сок Хидрометар Тест Чаша Комплет - Јавор Шеќер Опрема - Нерѓосувачки Челик Хидрометар Тест Т?
  • Неодамнешно

Допрете Ги Моите Дрвја Јаворов Сируп Хидрометар-Допрете Ги Моите Дрвја Сок Хидрометар Тест Чаша Комплет - Јавор Шеќер Опрема - Нерѓосувачки

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ТЕСТ ЧАША ЗА ХИДРОМЕТАР ОД НЕРЃОСУВАЧКИ ДАМКИ : Ова Допрете Ги Моите Дрвја брендиран хидрометар и 8 инчен тест чаша се совршена комбинација за време на сезоната на шеќер во јавор за да помогне во мерењето на содржината на влага/шеќер од варениот сок од чешмата на дрвото користејќи ги лушпите Баум и Брикс ПОТРЕБА ОД КОМПЛЕТ ЗА ПРИСЛУШУВАЊЕ ДРВЈА : оваа 8-инчна чаша за тестирање на хидрометар од нерѓосувачки челик е одличен додаток на другите предмети во комплетот за прислушување дрвја и правење сируп, вклучувајќи шпили и хидрометар. СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА ТЕСТИРАЊЕ НА ЈАВОРОВ СОК : оваа уникатна чаша за тестирање на хидрометар е оценета со храна и изработена од Нерѓосувачки Челик за најконзистентен и најквалитетен јаворов сируп секоја сезона. Не излегувајте од дома без него кога ќе ги допрете дрвјата. ИЗДРЖЛИВ ДИЗАЈН-тест чашата за шеќер од јавор е висока 8 инчи со дијаметар од 1 инчи, совршена големина за собирање примероци од сок.