Ваикакси Стаклена Гимнастика Со Капак Од Бамбус, Стаклено Шише Со Вода Со Силиконски Заштитен Ракав и 2 Сламени Шолји За Ладно Кафе За Повеќекратна Употреба, Бпа Бе?
  • Неодамнешно

Ваикакси Стаклена Гимнастика Со Капак Од Бамбус, Стаклено Шише Со Вода Со Силиконски Заштитен Ракав и 2 Сламени Шолји За Ладно

DEN 159.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

®100% Отпорен На Истекување Чашата За Смути е изработена од издржливо стакло во проѕирна за повторна употреба.Бамбусовиот капак од одделение за храна има отстранлив силиконски о-прстен за храна кој совршено се запечатува на стаклото, обезбедувајќи без протекување. ●Нелизгачки Силиконски Зафат За Чаши ● ракавот исто така обезбедува зафат што ја спречува вашата рака да се лизне и да го испушти предметот на земја, а исто така ги спречува вашите раце да се навлажни од кондензација.Designedономски дизајниран што ќе се чувствувате лесен во рака и удобен за држење. ●Повеќенаменски●Одлично За секој настан доволно издржлив за секојдневна употреба, нашиот асортиман на чаши ги одржува ладните пијалоци ладни.Овие водени стакла се совршен додаток за вода,пијалоци,сок,млеко,лимонада, ладен чај,милкшејкови,смути и многу повеќе. €Еко-Пријателски qba Слободен, олово free.Do не користете машини за миење садови или машини за сушење садови за чистење и загревање на ова product.