Јоска Гроздобер Дрво Жито Опремени Чаршав Плоштад, Палма Еластична Работ Декоративни Маса Покрие Масло &засилувач; Прашина Доказ Перат Полиестер Маса Облека За Се?
  • Неодамнешно

Јоска Гроздобер Дрво Жито Опремени Чаршав Плоштад, Палма Еластична Работ Декоративни Маса Покрие Масло &засилувач; Прашина Доказ Перат Полиестер

DEN 384.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Идеална Големина : Одговара На Квадратна Маса од 42х42 Инчи Не Само Што Може Да Ја Украси Масата И Да Ја Направи Целата Околина Поелегантна. Тоа Ќе Биде Совршен Додаток За Празнична Вечера Додадете Повеќе Забава Во Вашиот Секојдневен Живот Во Меѓувреме. 100% Полиестерска Ткаенина : Опремената Полиестерска Облека За Маса Има Ефект Во Заштитата На Вашата Маса Од Дамки, Истурање, Помага Да Се Задржи Прашината И Спречува Формирање На Вдлабнатини, Чипови И Гребнатини, Продолжување На Долговечноста На Масата. Еластичен Дизајн За Вклопување : Еластичниот Раб Ќе Го Направи Вашиот Домашен Чаршав За Внатрешен Двор Да Се Држи До Вашата Маса. Не Грижете Се За Ветрот Што Го Дува, И Кога Ќе Се Помести Масата, Капакот На Масата Нема Лесно да Падне. Погоден За Семејства Со Деца И Домашни Миленици. Декоративна Покривка За Маса : Овие Чаршафи Отпорни На Истурање Се Погодни За Секоја Пригода За Јадење Во Затворени Простории И На Отворено Или За Декоративна Или Функционална Употреба. Совршен За Кафулиња, Кујнски Ресторани, Вечери, Бифе, Излети, Свадби, Забави И Многу Повеќе. Лесно За Инсталирање И Чистење : Чаршафите За Пикник Можат Лесно Да Се Инсталираат И Расклопат Од Едно Лице, Само Поправете Ја Еластичната Лента На Масата. Може Да Се Избрише Со Влажна Крпа По Употреба. Рачно Перење И Перење Во Машина, Ве Молиме Не Избелувајте. Идеална Големина : Одговара На Квадратна Маса од 42х42 Инчи. Не Само Што Може Да Ја Украси Масата И Да Ја Направи Целата Околина Поелегантна. Тоа Ќе Биде Совршен Додаток За Празнична Вечера Додадете Повеќе Забава Во Вашиот Секојдневен Живот Во Меѓувреме. 100% Полиестерска Ткаенина : Опремената Полиестерска Облека За Маса Има Ефект Во Заштитата На Вашата Маса Од Дамки, Истурање, Помага Да Се Задржи Прашината И Спречува Формирање На Вдлабнатини, Чипови И Гребнатини, Продолжување На Долговечноста На Масата. Еластичен Дизајн За Вклопување : Еластичниот Раб Ќе Го Направи Вашиот Домашен Чаршав За Внатрешен Двор Да Се Држи До Вашата Маса. Не Грижете Се За Ветрот Што Го Дува, И Кога Ќе Се Помести Масата, Капакот На Масата Нема Лесно да Падне. Погоден За Семејства Со Деца И Домашни Миленици. Декоративна Покривка За Маса : Овие Чаршафи Отпорни На Истурање Се Погодни За Секоја Пригода За Јадење Во Затворени Простории И На Отворено Или За Декоративна Или Функционална Употреба. Совршен За Кафулиња, Кујнски Ресторани, Вечери, Бифе, Излети, Свадби, Забави И Многу Повеќе. Лесно За Инсталирање И Чистење : Чаршафите За Пикник Можат Лесно Да Се Инсталираат И Расклопат Од Едно Лице, Само Поправете Ја Еластичната Лента На Масата. Може Да Се Избрише Со Влажна Крпа По Употреба. Рачно Перење И Перење Во Машина, Ве Молиме Не Избелувајте. Дали Некогаш Сте Биле Фрустрирани Од Чаршав Што Постојано Излегува Или Лесно Се Валка? Овој Полиестерски Чаршав Е Совршено Решение За Вас.